Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 15:23 Yorum: 0

İmam hatip ortaokulunda ‘öğretmen’ konulu yarışma

Adıyaman'ın Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu tarafından "öğretmen" konulu mektup, kompozisyon ve anı yarışması yapılacak.

İmam hatip ortaokulunda ‘öğretmen’ konulu yarışma

Adıyaman'ın Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu tarafından "öğretmen" konulu mektup, kompozisyon ve anı yarışması yapılacak.

Gölbaşı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Reşit Kaşıkara, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yarışma düzenlediklerini söyledi. Reşit Kaşıkara, ilçe genelinde öğretmen konulu öğrenci gözüyle öğretmen, veli gözüyle öğretmen, öğretmen gözüyle öğretmen kategorilerinde yarışma düzenlendiğini kaydetti.

Kaşıkara, "Yapılacak olan yarışmada öğrenci gözüyle öğretmen kategorisinde öğretmenime mektup adlı mektup yarışması İlçemizdeki ortaokulların 5,6,7, 8 sınıf öğrencileri arasında yapılacak her okul birinci olarak belirlediği eserle yarışmaya başvuracak.

Veli gözüyle öğretmen konulu kompozisyon yarışmasına ilçemizdeki anaokulu, ilkokul, lise velileri katılacak. Okullar birinci olan eserleri ile yarışmaya katılacaklar.

Öğretmen gözüyle öğretmen adlı anı yarışmasında ise anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğretmenleri katılacaklar. Okullar belirledikleri eserler ile katılacaklar. Yarışma sonunda öğrenci, veli, öğretmene her birine birer adet çeyrek altın verilecek. Yarışmanın amacı öğretmenliğin öğrenci veli öğretmen gözündeki yerini görmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber