Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 23 Nisan 2018 - 12:43 Yorum: 0

İmam Hatipliler muhtarlara isteklerini anlattı

Saruhanlı İmam Hatip Lisesi pansiyonunda okul yöneticileri ve Saruhanlı İmam Hatip Okulları Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri ile kahvaltıda bir araya...

İmam Hatipliler muhtarlara isteklerini anlattı

Saruhanlı İmam Hatip Lisesi pansiyonunda okul yöneticileri ve Saruhanlı İmam Hatip Okulları Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen Saruhanlı mahalle muhtarlarına okulun sorunları hakkında bilgilendirme yapıldı ve kız öğrenci pansiyonuna ihtiyaç olduğuna dikkat çekildi.

Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek pansiyonunda yapılan kahvaltıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, Şube Müdürü Ramazan Erul, İlçe Proje Koordinatörü Bülent Tekin, İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Günhan, Okul Aile Birliği Başkanı Abdullah Ecevet ve mahalle muhtarları katıldı.

Okul Müdürü Ahmet Günhan okul ve pansiyon hakkında bilgilendirme yaptığı konuşmasında erkek öğrenci pansiyonunun bulunduğunu, kız pansiyonuna ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Daha sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, İmam Hatip Lisesi kız pansiyonun olmadığını bunun için Körfez Dershanesi'nin bulunduğu yerin Saruhanlı Anadolu İmam Hatip Lisesi kız pansiyonu olarak açılması için Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne yazı yazmak suretiyle girişimde bulunduklarını belirtti.

Mahalle muhtarlarının da söz alarak katkı sunduğu toplantıda Saruhan Mahalle Muhtarı, aynı zamanda Saruhanoğulları Kız ve Erkek Kur'an Kursu ve Cami Yaptırma Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Anat söz alarak İmam Hatip Okulu'nun yanında İmam Hatip Okullarının altyapısını oluşturacak yatılı kız ve erkek Kur'an Kursu'nun ve Camisinin yapılması için arsa temini hususunda çalışma yaptıklarını bunun için belediye başkanını ziyaret ettiklerini ve bu konuda Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'dan destek sözü aldıklarını belirtti. Toplantıda İmam Hatip Okullarının orta ve lise kısmının Saruhanlı'da olduğu ve yeni binasında eğitim verdiği belirtilerek bu konuda mahalle muhtarları bilgilendirildi. Mahalle muhtarlarının büyük ilgi gösterdiği toplantıda katılımcılar memnuniyetlerini ifade etti.

İmam Hatipliler muhtarlara isteklerini anlattı

İmam Hatipliler muhtarlara isteklerini anlattı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber