Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Ekim 2016 - 10:13 Yorum: 0

İmam Hatip’te aşure etkinliği

Muharrem ayı dolayısıyla Kula 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulunda öğrenci ve velilere aşure ikram edildi.

İmam Hatip’te aşure etkinliği

Muharrem ayı dolayısıyla Kula 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulunda öğrenci ve velilere aşure ikram edildi. Bin kişilik hazırlanan aşure etkinliğine katılım yoğun oldu.

Kula 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu yönetimi ve okul aile birliği başkanlığı tarafından düzenlenen aşure programına AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık Diyanet-Sen Kula Temsilcisi Ali Osman Sönmez Eğitim Bir-Sen Kula Temsilcisi Adem Sümen, kurum müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okulun konferans salonunda öğrencilerinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şiirlerin okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Diyanet-Sen Kula Temsilcisi Ali Osman Sönmez, "15 Temmuz darbe girişiminden sonra FETÖ'ye ait olan okulumuzun tekrar milletimize kazandırılmasının gururu içerisinde bu programı gerçekleştiriyoruz. Muharrem ayı içerisinde yapılan duaların kabul olmasını diliyorum." dedi.

Okul Müdürü Hakan Özkan ise Muharrem ayı münasebetiyle aşure dağıtımı yaptıklarını belirterek, "15 Temmuz darbe girişimi sonrası milletin parası ile yapılan okulumuz tekrar milletimize geçmiştir. 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu olarak ilk aşure dağıtımımızı yaptık. Bundan sonra her yıl aşure dağıtarak geleneksel hale getirmeye çalışacağız. Bizi bugün yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Bunda sonraki yıllarda da aşure dağıtımı yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

İmam Hatip’te aşure etkinliği

İmam Hatip’te aşure etkinliği

İmam Hatip’te aşure etkinliği

İmam Hatip’te aşure etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber