Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

İmam ve müezzinlere "güzel ezan okuma" kursu

ÇORUM (AA) - Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesince imam ve müezzinlere yönelik "güzel ezan okuma" kursu düzenlendiği bildirildi.TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, yaptığı...

İmam ve müezzinlere 'güzel ezan okuma' kursu

ÇORUM (AA) - Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Çorum Şubesince imam ve müezzinlere yönelik "güzel ezan okuma" kursu düzenlendiği bildirildi.

TDED Çorum Şube Başkanı Turhan Candan, yaptığı açıklamada, İl Müftülüğü ile ortak olarak dernekleri tarafından kentte görevli imam ve müezzinlere yönelik olarak "güzel ezan okuma" kursu düzenlediklerini belirtti.

Kursa yaklaşık 40 din görevlisinin katıldığını ifade eden Candan, kurs süresince imamlara güzel ezan okumanın inceliklerinin anlatıldığını vurguladı.

Dernek olarak adeta bir kültür merkezi gibi hizmet verdiklerinin altını çizen Candan, "Derneğimiz haftanın her günü hemşehrilerimize hizmet ediyor. Çok sayıda kurs açarak hemşehrilerimizin bu kurslardan istifade etmelerini sağladık. Din görevlilerimize yönelik açılan kurs büyük ilgi gördü" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber