Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Ocak 2019 - 17:43 Yorum: 0

İmamoğlu’nun vatandaşla ilginç bir diyaloğu daha ortaya çıktı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği...

İmamoğlu’nun vatandaşla ilginç bir diyaloğu daha ortaya çıktı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği halk pazarında bir kadınla olan diyaloğu kameralara yansımıştı. İlginç bir diyaloğu daha ortaya çıkan İmamoğlu'ndan vatandaşın ilginç üslup isteği gülümsetti.

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sultanbeyli'de bir halk pazarında 60 yaşındaki Mehruze Keleş ile olan diyaloğu gündeme oturmuştu. O diyaloğun ardından çalışmalarına devam eden İmamoğlu, oy istediği vatandaşın ilginç tepkisiyle karşılaştı.

İmamoğlu'yla konuşan bir vatandaş, "Bu sizin partinizde olan üslup durumunu, sizin üslubunuza sokarlarsa çok memnun oluruz. Vatandaşlara hakaret etmeyecekleri şekilde" dedi. Bunun üzerine vatandaşa nereli olduğunu soran İmamoğlu, Erzurumluyum cevabını alınca vatandaşa birlikte Cağ Kebabı yeme teklifinde bulundu. Erzurumlu olduğunu söyleyen vatandaş ise "Ben size oy vermeyeceğim AK Partiliyim, Recep Tayyip Erdoğan'ı tutuyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber