Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

İMO 3. Geleneksel Satranç Turnuvası

GAZİANTEP (AA) - İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.Bu yıl 3. kez düzenlenen turnuvada 10, 12, 14 ve 16 yaş ile serbest kategorilerinde müsabakalar...

İMO 3. Geleneksel Satranç Turnuvası

GAZİANTEP (AA) - İnşaat Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

Bu yıl 3. kez düzenlenen turnuvada 10, 12, 14 ve 16 yaş ile serbest kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Her yaş gurubunda kız ve erkekler ayrı ayrı yarıştı. Satranç turnuvasında her kategoride ilk üçe giren sporculara madalya ve kupa verilirken diğer dereceye girenlere madalyaları verildi. 

Oda başkanı Melih Meriç, ödül törenindeki konuşmasında, bu tür etkinliklerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Geleneksel hale getirilen etkinlikle kaynaşma ortamı oluşturulduğunu ifade eden Meriç, "Geldiğimiz noktada satranç turnuvasının büyük ilgi gördüğünü ve katılımların her geçen yıl arttığını gözlemledik. Çocuklarımızın zekasının geliştiren ve tüm dünyada kabul gören satrancın şehrimizde de ilgi gördüğünü gördük ve her yıl bu turnuvayı devam ettireceğiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber