Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 03 Eylül 2016 - 18:13 Yorum: 0

İMSİAD’da Gökçadır başkanlığa seçildi

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

İMSİAD’da Gökçadır başkanlığa seçildi

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

İMSİAD'ın olağanüstü genel kurulu Ördekli Kültür Merkezi'nde yapıldı. Tek liste olarak girilen ve açık oylama yapılan seçimde derneğin kurucusu Yaşar Adil Gökçadır yeniden başkanlığa seçildi. Olağanüstü genel kurulu değerlendiren Gökçadır, "Derneğimzde olağanüstü genel kurul kararı alındı. Derneğimiz, kurucu başkanlığım döneminde geliştirdiğimiz hedeflere ilerliyor. O doğrultuda seçime giriyoruz. İMSİAD giderek büyüyen bir dernektir. Bundan sonra da böyle devam edecek. Eski yönetim de güzel işler yaptı" dedi.

Gelecek planlarından bahseden Gökçadır, "Üniversite sanayi işbirliği son derece önemli bir noktaya geldi. Bunun haricinde eski yönetim belirli yönetmelikler konusunda ciddi çalışmalar yaptı. Onları bir noktaya getirmek istiyoruz. Kentsel dönüşümde daha faal rol almak için elimizden gelen çalışmayı yapacağız" diye konuştu.

Yaşar Adil Gökçadır başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Atilla Ödünç, Mustafa Andıç, Mehmet Altınışık, Serkan Savu, Ahmet Tahtalı, Murat Evke, Gürol Ferik, Hüseyin Kul, Burak Coşkun, İlyas Gökhan Kalaycıoğlu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber