Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 16:03 Yorum: 0

İncesu Belediyesi Süksün Mahallesine ticaret merkezi yapıyor

TOKİ konutlarının yapılmasından sonra mahallede bir ticaret merkezinin ihtiyaç haline geldiğini söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ticaret...

İncesu Belediyesi Süksün Mahallesine ticaret merkezi yapıyor

İncesu Belediyesi Süksün Mahallesine, ticaret merkezi inşa ediyor.

TOKİ konutlarının yapılmasından sonra mahallede bir ticaret merkezinin ihtiyaç haline geldiğini söyleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, ticaret merkezi inşaatını yerinde ziyaret etti. Başkan Karayol, " İncesu Belediyesi olarak talep toplama yöntemi ile İncesu merkezde 580 konut Süksün Mahallesinde 240 konut 3. Etap TOKİ uygulaması tamamlandı ve hak sahipleri evlerine oturdular. İyi günlerde güle güle oturmalarını temenni ediyorum. Süksün Mahallemizde TOKİ'nin yapılması ile nüfus artışı ve ticaret hacmine olan ihtiyaç nedeni ile İncesu Belediyesi tarafından 4 adet ticaret merkezi yapıldı. Her biri 100 m2 büyüklüğündeki bu ticaret merkezlerini Ekim 15 tarihiyle bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu yaptığımız ticaret merkezi ile Süksün halkı ve 240 konut TOKİ de oturan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamasına yönelik yaptığımı bu çalışmalarımızı vatandaşlarımızın iyi günlerde kullanmalarını temenni ediyorum." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber