Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ekim 2016 - 14:38 Yorum: 0

İncesu Meslek Yüksek Okulu’nun yolunda sıcak asfalt çalışması yapılıyor

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, ilçe merkezine yapılan Meslek Yüksek Okulunun çarşı merkezine bağlantı yolu olan 1,5 km uzunluğunda...

İncesu Meslek Yüksek Okulu’nun yolunda sıcak asfalt çalışması yapılıyor

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, ilçe merkezine yapılan Meslek Yüksek Okulunun çarşı merkezine bağlantı yolu olan 1,5 km uzunluğunda 8 metre genişliğindeki yolun sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek, "Meslek Yüksek Okulunun bulunduğu yoldaki çalışmalarımız devam ediyor. Meslek Yüksek Okulunun inşaatını İpek Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Aslan yaptırıyor kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Karayol, "Bu bölgede daha öncede Kayserigaz doğalgaz çalışmalarını, Kayseri Civarı Elektrik Şirketi elektrik şebekesini, KASKİ Genel Müdürlüğü ise su ve kanalizasyon çalışmalarını bitirdi. İncesu Belediyesi olarak da şuanda ilçe merkezine bağlantı yolu olan 1,5 km uzunluğunda 8 metre genişliğindeki bu yolun sıcak asfalt çalışmasını yapıyoruz. İnşallah Meslek Yüksek Okulumuzda 2017/2018 Eğitim Öğretim Yılında Faaliyete geçecektir." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber