Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 13:38 Yorum: 0

İncir 7 Eylül’de İncirliova’da tanıtılacak

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilecek olan İncir ve Kültür Festivali 7 Eylül 2016...

İncir 7 Eylül’de İncirliova’da tanıtılacak

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilecek olan İncir ve Kültür Festivali 7 Eylül 2016 Çarşamba günü yapılacak.

Sabah saat 10.00'da en iyi incir yarışması, folklor gösterisi ve incir stantlarının kurulmasıyla başlayacak olan 13'üncü Geleneksel İncir ve Kültür Festivalı Akşam 20.30'da En iyi İncir Yarışmasının ödül töreninin yanı sıra İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu'nun gösterileriyle son bulacak.

İncirliova Belediyesi önünde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan 13'üncü Geleneksel İncir ve Kültür Festivalı'ne ilişkin kısa bir açıklama yapan İncirliova Belediye Başkanı Kale, "Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz festivalimizi bu yıl ilimizin düşman işgalinden kurtuluş tarihi olan 7 Eylül'de yapmayı uygun gördük. İncirliova Belediyesi olarak milli ve manevi değerlerimize bir programla incirimizin tanıtımını gerçekleştireceğimiz bu etkinliklerimiz ücretsizdir. Tüm halkımızı etkinliklerimize davet ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber