Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 09 Eylül 2016 - 13:58 Yorum: 0

İncirliova Belediyesi temizlik sloganı yarışmasında birinci ödülüne kavuştu

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen "Temizlik Sloganımızı Sen Belirle" yarışmasını Acarlar Mahallesi'nden...

İncirliova Belediyesi temizlik sloganı yarışmasında birinci ödülüne kavuştu

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen "Temizlik Sloganımızı Sen Belirle" yarışmasını Acarlar Mahallesi'nden Emine Barlas kazandı.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sarı ve Baki Aslantaş'tan oluşan değerlendirme heyeti 210 slogan arasından Acarlar Mahallesi'nde ikamet eden Emine Barlas'ın "Çöpünü içine at İncirliova'ya değer kat" sloganını birinci olarak seçildiğini açıkladı.

Amaçlarının ilçe genelinde çöp toplama hizmetlerine dikkat çekmek ve vatandaşların çöpleri çöp konteynırlarının içine atmak olduğunu dile getiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale; birinci olan Emine Barlas'a sloganından dolayı teşekkür ederek hediyesini takdim etti.

Kale; "Temiz Bir İncirliova İçin Çalışıyoruz"

İncirliova Belediye Başkanlığı'na seçildiği günden bu yana çevre temizliği ve çöp toplama hizmetlerine büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Kale; "Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet alanı 25 kat artan ilçemizde çöplerin toplanması ve çevre temizlik hizmetlerini sorunsuz bir halde gerçekleştiren tek ilçeyiz. Birçok belediye köy tüzel kişiliği ortadan kaldırılarak mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde çöp toplayamazken İncirliova Belediyesi olarak bizler İlçe Merkezi ve Acarlar Mahallesi'nde her gün, köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizde ise haftada iki gün düzenli çöp toplamaktayız. Bunlarla birlikte hizmet alanımızın genişlemesinden dolayı ihtiyaç duyulması üzerine yaklaşık 900 adet yeni çöp konteynırını ilçemizdeki cadde ve sokaklara yerleştirdik. Karayolu kenarları ile boş arazilerimizdeki evsel atıklarla birlikte molozların temizlenmesi işlerini aralıksız sürdürmekteyiz. İlçe merkez çöplüğü başta olmak üzere Acarlar Mahallesi ve köy tüzel kişiliği ortadan kalkan yerleşim birimlerimizdeki tüm vahşi çöp döküm alanlarını ortadan kaldırdık. İlçe merkezimizde ve Acarlar'da yaya çöp ekiplerimizi oluşturduk. Okul, mezarlık, sağlık ocakları ve camilerimizin bahçelerinde temizlik ve bakım işlerini gerçekleştiriyoruz. Bizim temel hedefimiz sağlıklı ve temiz bir İncirliova oluşturmaktadır. Bu kapsamda da çevre temizliğine dikkat çekmek vatandaşlarımızın çöplerini çöp konteynırlarına atma konusunda biraz daha hassasiyet göstermek amacıyla böyle bir yarışma düzenledik. Yarışmada "Çöpünü içine at İncirliova'ya değer kat" sloganıyla birinci olan Acarlar Mahallemizden Emine Barlas Hanımefendiye katılımlarından ve güzel sloganından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Barlas; "Çöp Konteynırları Boş Ken Çöpler Dışarı Bırakılıyor"

İncirliova Merkez ve Acarlar Mahallesi başta olmak üzere birçok il ve ilçede çöp konteynırlarının boş olmasına karşın çöplerin gelişi güzel dışarı bırakıldığını ve sokak hayvanlarının bunları dağıttığını dolayısıyla sağlık ve çevre açısından hoş olmayan görüntülerle sıklıkla karşılaştığını ifade eden Emine Barlas; "Amacım, insanların çöplerini çöp konteynırlarına atarak daha duyarlı olmalarını sağlamaktır" dedi.

İncirliova Belediyesi temizlik sloganı yarışmasında birinci ödülüne kavuştu

İncirliova Belediyesi temizlik sloganı yarışmasında birinci ödülüne kavuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber