Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ağustos 2020 - 11:03 Yorum: 0

İncirliova’da korona virüs denetimi

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında denetimler sürüyor.

İncirliova’da korona virüs denetimi

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında denetimler sürüyor. İlçe Kaymakamı Canan Hançer Baştürk önderliğinde gerçekleştirilen denetimlerde iş yerleri denetlendi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görüldüğü günden bu güne 5 binin üzerinde kişinin hayatına mal olan yeni tip korona virüs ile mücadele sürüyor. Bulaş riskini en aza indirmek için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında İncirliova ilçesinde denetim gerçekleştirildi. Lokanta, aperitif salonları ve kahvehaneleri gezen denetim ekibi, iş yerlerinin yönetmeliğe uygunluğunu denetledi. İşverenleri ve çalışanları maske takma konusunda uyarılarda bulundu. Lokantalardaki masaların sosyal mesafeye uygunluğunu denetleyen ekipler, iş yerlerinde ateş ölçümü ve dezenfektan kontrollerini gerçekleştirdi.

İncirliova İlçe Kaymakamı Canan Hançer Baştürk başkanlığında gerçekleştirilen denetimlere, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, İlçe Sağlık Müdürü Gülay Elçi, İlçe Yazı İşleri Müdürü Orhan Alkan ile beraberindeki heyet katıldı.

İncirliova’da korona virüs denetimi

İncirliova’da korona virüs denetimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber