Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 25 Mart 2020 - 15:48 Yorum: 0

İncirliova’yı dip köşe ilaçlanıyor

Türkiye genelinde korana virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında İncirliova Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını...

İncirliova’yı dip köşe ilaçlanıyor

Türkiye genelinde korana virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında İncirliova Belediyesi tedbiri elden bırakmıyor, ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını arttırarak devam ettiriyor.

Salgının ülkemizde görülmeye başladığı ilk günden itibaren dolmuşları, camileri, banka şubelerini ve tüm kamu binalarını tek tek ilaçlayan belediye ekipleri Başkan Aytekin Kaya'nın talimatı doğrultusunda belediyeye ait traktörün arkasına takılan özel ilaçlama tankeri ile ilçe merkezindeki sokak ve caddeleri gezerek ilaçlama yaptı.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Kaya; "Virüsün ülkemizde görülmeye başladığı ilk günden itibaren İncirliova Belediyesi olarak biz tam bir seferberlik halindeyiz, diğer birimlerden kaydırma yaparak temizlik ekibimizi daha da güçlendirdik. Kamu binaları ve banka şubeleri gibi tüm kapalı alanlar dışında saha ilaçlamasını da arttırdık. Ekiplerimiz bugün ilçemizin en kalabalık nüfusuna sahip Cumhuriyet ve Acarlar mahallelerinde ve diğer mahallelerin sokak ve caddelerinde alan ilaçlaması yaptı. İlaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız ilçemiz genelinde periyodik olarak devam ediyor. İncirliova'yı dip köşe ilaçlıyoruz. Biz belediye olarak gerek 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olup da sokağa çıkamayan vatandaşlarımıza yardım olsun, gerek ilaçlama olsun her konuda üzerimize düşen görevleri yapıyoruz, salgına karşı mücadelemizi sürdürüyoruz. Ancak bu mücadele tek taraflı olmaz, vatandaşlarımızda sağduyulu olmalı, alınan tedbirlere titizlikle uymalı, evlerinde kalmalıdır. Türk Milleti olarak bu zor günleri dayanışma içerisinde hep birlikte aşacağız" ifadelerini kullandı.

Ekipler çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlar yapılan çalışmalar ve alınan önlemler için İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya teşekkür etti.

İncirliova’yı dip köşe ilaçlanıyor

İncirliova’yı dip köşe ilaçlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber