Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 14:53 Yorum: 0

İncirlipınar kapalı yüzme havuzunda sona doğru

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzunun kaba inşaatı tamamlandı.

İncirlipınar kapalı yüzme havuzunda sona doğru

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzunun kaba inşaatı tamamlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı üstlenen İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzunun kaba inşaatı tamamlandı. Spor kompleksi olarak hizmet verecek tesiste 2 yüzme havuzu ile birlikte 2 aerobik salonu, 5 spor salonu, tribün ve kafeterya gibi bölümler olacak. Tesiste ayrıca İncilipınar Mahalle Muhtarlığı da bulunacak.

Çalışmalarda olağandışı bir aksaklık olmaması durumunda İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzunun yılsonuna yetişeceği belirtildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezinde daha önce Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzunu hizmete sunduklarını belirterek, "Burada Denizli'de yüzme bilmeyen kalmayacak sloganıyla, ücretsiz kurslar düzenleyerek binlerce vatandaşımızı yüzme sporuyla buluşturduk. 3'ü ilçe merkezinde olmak üzere 121 Dev Projemiz kapsamında 7 adet daha kapalı yüzme havuzu inşa edeceğiz. İncilipınar Mahallesi'ndeki tesislerimiz bunlardan ilki. Yapım çalışmalarını kısa zamanda tamamlayıp halkımızın hizmetine açacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber