Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Mart 2015 - 17:53 Yorum: 0

İnebolu MHP İlçe Başkanlığı binası açılış töreni

KASTAMONU (AA) – MHP İnebolu İlçe Başkanlığı'nın yeni binası, düzenlenen törenle açıldı.İlçe Başkanı Mustafa Ateş, açılışta yaptığı konuşmada, genel seçime sayılı günler...

İnebolu MHP İlçe Başkanlığı binası açılış töreni

KASTAMONU (AA) – MHP İnebolu İlçe Başkanlığı'nın yeni binası, düzenlenen törenle açıldı.

İlçe Başkanı Mustafa Ateş, açılışta yaptığı konuşmada, genel seçime sayılı günler kaldığını belirterek, "Allah nasip ederse 7 Haziran'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin hükümetiyle ülkemiz tanışacak, 'ülke nasıl idare edilir' tüm Türk insanı görecek. Biz de iktidar olmuş bir partinin temsilcileri olacağız. Kapımız gece gündüz her zaman İnebolu halkına, insanına açık olacak. Sizlerin dertlerini bu binada çözeceğiz inşallah" dedi.

Daha sonra, dualarla binanın açılışı yapıldı. 

Törene, Belediye Başkanı Engin Uzuner, MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber