Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

İnebolu'da "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" programı

KASTAMONU (AA) – İnebolu İlçe Müftülüğü, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla program düzenledi.Müftülük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda, saygı duruşunda bulunulması...

İnebolu'da '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' programı

KASTAMONU (AA) – İnebolu İlçe Müftülüğü, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla program düzenledi.

Müftülük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim okundu.

İlçe Vaizi Sündüz Bingöl, programda yaptığı konuşmada, "İlk Müslüman kadın olan Hz. Hatice validemizi, aziz milletimizin kurtuluş mücadelesinde cepheye top mermisi taşıyan Şerife Bacı'yı, cephede savaşan Kara Fatma'yı, Erzurumlu Nene Hatun'u ve hayatın çilesini çeken cefakar ve vefakar nice kadınları unutmamız mümkün değildir" dedi.

Daha sonra İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi Tabibi Nilgün Göksu tarafından "Kişisel Bakım, Sağlıklı Yaşam" konulu konferans verildi.

Sinevizyon gösterisi ve şiir dinletisinin yer aldığı programın sonunda, Türkiye Diyanet Vakfı İnebolu Şubesi tarafından katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber