Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 10:28 Yorum: 0

İnebolu'da heyelana karşı önlem alınacak

KASTAMONU (AA) – Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, İnebolu’nun Erkekarpa köyünde meydana gelen heyelana karşı önlem almak için çalışma başlattı.Müteahhit firma yetkilisi Uğur Özcan,...

İnebolu'da heyelana karşı önlem alınacak

KASTAMONU (AA) – Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, İnebolu’nun Erkekarpa köyünde meydana gelen heyelana karşı önlem almak için çalışma başlattı.

Müteahhit firma yetkilisi Uğur Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnebolu-Doğanyurt karayolunun Erkekarpa köyü mevkisinde heyelana maruz kalan bin 400 metrelik yol boyunca arazinin yapısını incelediklerini söyledi.

Yaklaşık 1 ay boyunca 9 kişilik ekiple arazide çalışacaklarını anlatan Özcan, "Biz arazinin halihazırını çıkarıyoruz. Nasıl bir araziye sahip, nereler kayalık, nereler heyelana müsait. Bunları tespit ediyoruz ve etüdünü yapıyoruz. Bu çalışmamızın sonunda bir proje hazırlanacak. Tahkimat çalışması veya gerekli yerlerde yol güzergahı değişikliğine gidilebilir. Bunun kararını Karayolları Bölge Müdürlüğümüz verecek" diye konuştu.

Çalışmanın yapıldığı kesimde, geçen aralık ayında meydana gelen heyelan nedeniyle bir süredir tek şeritten ulaşım sağlanıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber