Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

İnebolu'da Yeşilay Haftası programı

KASTAMONU (AA) – İnebolu ilçesinde, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Yeşilay Haftası dolayısıyla program düzenlendi.Mustafa Şerbetci İlkokulu Konferans Salonu'ndaki...

İnebolu'da Yeşilay Haftası programı

KASTAMONU (AA) – İnebolu ilçesinde, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Yeşilay Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Mustafa Şerbetci İlkokulu Konferans Salonu'ndaki programda konuşan İnebolu Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Hasan Toz, Yeşilay'ın başta sigara, alkol ve uyuşturucu olmak üzere bütün bağımlılıklara karşı savaş açtığını belirtti.

"Gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan korunması için başta aileler olmak üzere her kesime büyük görevler düşmektedir" diyen Toz, "Bu amaç doğrultusunda faaliyet gösteren Yeşilay kamu yararına çalışan kurumlar arasında yer almaktadır" ifadesini kullandı.

Öğrencilerin sunduğu tiyatro gösterisiyle sona eren programa, Kaymakam Gökhan Görgülüarslan, Emniyet Müdürü Mehmet Yanıkoğlu, Milli Eğitim Müdürü Talat Aktaş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber