Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Temmuz 2014 - 17:38 Yorum: 0

İnebolu'daki festival hazırlıkları tamamlandı

KASTAMONU (AA) - İnebolu'da 5'incisi düzenlenecek Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları tamamlandı.İnebolu Belediyesinden yapılan açıklamada, festivalin...

İnebolu'daki festival hazırlıkları tamamlandı

KASTAMONU (AA) - İnebolu'da 5'incisi düzenlenecek Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali hazırlıkları tamamlandı.

İnebolu Belediyesinden yapılan açıklamada, festivalin 1- 3 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirileceği belirtildi.

Etkinliklerin mevlit ve pilav ikramıyla başlayacağı belirtilen açıklamada " Festivalde Türkiye'nin birbirinden ünlü sanatçıları Rafet El Roman, Ferhat Göçer, Mustafa Yıldızdoğan, Hasan Yılmaz, Ayşen Birgör ve Beyza Durmaz sahne alacak" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, 3 Ağustos'taki deniz şenliklerinde ise yüzme ve yağlı direk yarışmalarının yanı sıra su sporları etkinliklerinin gerçekleştirileceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber