Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Ağustos 2016 - 14:18 Yorum: 0

İnegöl Belediyesi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor

Alan el ile veren eli birleştiren İnegöl Belediyesi'nin Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, Kurşunlu Mahallesi'nde yalnız yaşayan engelli vatandaşın harabe haldeki...

İnegöl Belediyesi vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor

Alan el ile veren eli birleştiren İnegöl Belediyesi'nin Umuteli Sosyal Yardım Merkezi, Kurşunlu Mahallesi'nde yalnız yaşayan engelli vatandaşın harabe haldeki evini baştan aşağı yeniledi. Evde yapılan tadilatın yanı sıra bütün eşyalar da değiştirildi.

Örnek çalışmalara imza atan İnegöl Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Umuteli Sosyal Yardım Merkezi'nin son hizmet durağı Kurşunlu Mahallesi'nde yalnız yaşayan engelli bir vatandaş oldu. Yaşlı kadının harabe haldeki evi Umuteli tarafından baştan aşağı yenilendi. Yapılan tadilatın yanı sıra evdeki bütün eşyalar da değiştirildi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaşlı kadını evinde ziyaret ederek, "Belediyenin asli hizmetlerini yaparken, bir yandan da ihtiyaç sahibi ailelere yardım ediyoruz. Koordinatör arkadaşlarımızın tespitleri neticesinde bazen evin bakımı ve onarımı oluyor, bazen evde bakım hizmetleri veriliyor. Kurşunlu'daki bu ablamızın babası bir yıl önce vefat etti. Kendisini engelli. Rahatsızlıkları da var. Tedavisini de yaptıracağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber