Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 20 Şubat 2019 - 11:53 Yorum: 0

İnegöl Belediyespor 2. Lig Play-Off’lara adını yazdırdı

Voleybol Erkekler 2. Lig 1.Grup'ta mücadele eden ve tamamı alt yapı oyunculardan oluşan İnegöl Belediyespor'lu gençler, deplasmanda karşılaştığı Muğla...

İnegöl Belediyespor 2. Lig Play-Off’lara adını yazdırdı

Voleybol Erkekler 2. Lig 1.Grup'ta mücadele eden ve tamamı alt yapı oyunculardan oluşan İnegöl Belediyespor'lu gençler, deplasmanda karşılaştığı Muğla temsilcisi Fethiye Belediyesi'ni 3-0 mağlup ederek, Malatya'da gerçekleşecek olan 2. Lig Play-Off'larına adını yazdırdı.

İnegöl Belediyespor deplasmanda karşılaştığı rakibini 25-17, 25-15 ve 25-18'lik setlerle 3-0 kazandı. Böylelikle çıktığı 15 maçta 12 galibiyet 3 mağlubiyet elde ederek 36 puana ulaştı ve ligin bitime 1 hafta kala Malatya'da gerçekleşecek olan 2. Lig Play-Off'larına adını yazdırdı. İnegöl Belediyespor sezonun son maçında Yeniceköy Spor Salonu'nda Gemlik B. Spor'u ağırlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber