Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Ağustos 2016 - 15:23 Yorum: 0

İnegöl Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

İnegöl Belediyespor Voleybol takımı 2016-2017 sezon çalışmalarına İlçe Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdiği ilk antrenman ile başladı.

İnegöl Belediyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

İnegöl Belediyespor Voleybol takımı 2016-2017 sezon çalışmalarına İlçe Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdiği ilk antrenman ile başladı. Belediyespor'un ilk antrenmanını İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş ile Belediyespor yöneticileri izledi.

Bursa'nın İnegöl ilçesini voleybolda en üst ligde temsil eden Belediyespor Voleybol takımı bu sene isim değişikliğine gidilen Voleybol Erkekler Efeler Liginde en üst basamaklara gözünü dikti. İlçe kapalı spor salonunda sezonun ilk antrenmanını izleyen Başkan Aktaş, "1. lig kolay bir yer değil, 12 takımın olduğu adeta güçlerin birbiriyle çarpıştığı bir arenada mücadele ediyoruz. Burada kalmak ve en önemlisi üst sıralara çıkmak adına tüm gücümüzü ortaya koymamız gerekiyor" dedi.

"Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz"

Voleybol takımının ilk antrenmanında oyunculara seslenen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Yeni hocamızla, yenilenmiş ekibimizle ve yeni takımımızla birlikte yolumuza devam ediyoruz. Bu yıl 4.yılımızda birinci ligde voleybol branşında ligde iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bizim bir çizgimiz var. Bu çizgimizi bozmadan emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Bizim önceliğimiz voleybol ve basketbol başta olmak üzere salon sporlarında iyi yerlere gelmek. Sizler bu durumu iyi değerlendirip burada maddi ve manevi olarak keyifli bir sezon geçirebilirsiniz. Tabi lig kolay değil 12 takımın olduğu adeta güçlerin birbiriyle çarpıştığı bir arenada mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.

"İyi bir takıma sahip olduğumuzu biliyoruz"

'Geçen sene ilk yarıda gösterdiğimiz performans olağanüstüydü" diyen Aktaş, "Bu performansın aynısını ve daha da iyisini bu sene ligde gerçekleştirebiliriz. Hepiniz buraya istenerek, izlenerek ve tavsiye edilerek geldiniz. Önemli olan takım içerisindeki arkadaşlığın ve birlikteliğin üst seviyelere çıkması. Bunu eğer başarabilirsek zaten ligde istenilen seviyeye geleceğimize eminiz. Bunu yapmak zor değil lig uzun bir maraton ve sinirlerine hakim olan ve motivasyonunu koruyan takımlar bu arenada başarılı oluyor. Artık Belediyespor voleybol takımı bu ligde tecrübe edinmiş bir takım. Bu tecrübesini bu sene sahaya yansıtarak istediğimiz neticeye ulaşmak istiyoruz. İyi bir takıma sahip olduğumuzu biliyoruz ve sizlerin de buna inanmasını istiyoruz" diye konuştu.

"Önemli başarılara imza atmak istiyoruz"

Belediyespor'un henüz 6,5 yaşında olmasına rağmen önemli aşamalar geçirerek bugünlere geldiğini ifade eden Aktaş, "Özellikle voleybol ile alakalı 2010 yılından beri çalışmalar yürütmekteyiz. Bu mana da o günden bugüne hep üstüne koyarak buralara geldik. Bizim aynı yerde durmak gibi bir çalışma prensibimiz yok. Hep üstüne koyarak önemli başarılara imza atmak istiyoruz. Geçen sene klasman maçlarına kalmıştık. Bu sene üzerine koyarak daha iyi başarıları elde etmek istiyoruz. Voleybol takımımızın heyecan veren bir takım olduğunu hiçbir zaman unutmayalım. Siz değerli oyuncularımızdan bunu özellikle unutmamalarını istiyorum. Bu sene bizlere heyecan veren, başarıya aç, tam bir takım ruhuna sahip bir oyuncular gurubu istiyoruz. Bizlerin bu konudaki samimiyetine sizlerin de samimiyeti eklenirse istediğimiz başarıların geleceğine eminiz" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Başkan Aktaş, voleybol takımı ekibi ve oyuncularına baklava ikramında bulunurken, günün anısına hatıra fotoğrafı da çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber