Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 15 Nisan 2014 - 17:13 Yorum: 0

''İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'' açıldı

Vali Karaloğlu: ''Türkiye'de mobilya denince İnegöl ciddi bir markadır''

''İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'' açıldı

BURSA (AA) - İnegöl'de bu yıl 31'incisi düzenlenen ''İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF 2014)'', açıldı.

Vali Münir Karaloğlu, İnegöl Uluslararası Fuar Merkezi'nde kapılarını açan fuarın açılış törenindeki konuşmasında, İnegöl'ün Bursa'nın çok önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

İnegöl'ün üretimi, doğal güzelliği, turizm potansiyeli, tarımsal üretimi ile adeta Bursa'nın kendisini temsil ettiğini belirten Karaloğlu, ''Türkiye'de mobilya denince İnegöl ciddi bir markadır. Mobilyanın çok önemli bir üretim merkezidir. Binlerce üreticimiz bu şehirde hem iç piyasaya hem de ihracata yönelik üretim yapmakta. Hedefimiz İnegöl'ün bu konumunu güçlendirerek, gerçek manada Türkiye'nin ve dünyanın en önemli mobilya tasarımlarının belirlendiği hem de üretiminin yapıldığı merkez haline getirmek'' ifadelerini kullandı.

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Fuarcılık Organizasyonu Başkanı Alinur Aktaş ise her yeni MODEF'te firmaların yaptıkları Ar-Ge ile pazarlamanın, yeni tasarım ve uygulamaların örneklerine şahit olduklarını belirtti. Bu durumun İnegöl mobilyacısının coşku, heyecan ve atılımını daha da kamçıladığını vurgulayan Aktaş, şöyle konuştu.

''Bu yönüyle İnegöl mobilyası, Türk mobilya sektörünün belirleyici unsuru olmaya devam edecektir. İnegöl mobilyası bir dünya markası olarak dünyaya açılmış ve açılmaya da devam edecektir. Ülkemizin ekonomik direnci, dünya ülkelerinde sahip olduğu güç ve dik duruşu ortadadır. Ülkemiz her alanda dünya ülkeleri üzerindeki hakimiyetini gün geçtikçe artırmaktadır. Ülkemizin her alandaki bu başarısını İnegöl'de de gösteriyoruz. MODEF bu direncin kentimizdeki en güzel örneğidir.''

Stantlarda 178 firmanın ürünlerini tanıttığı fuar, 20 Nisana kadar açık kalacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber