Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 15 Ekim 2017 - 12:58 Yorum: 0

İnegöl’de Demet Akalın rüzgarı

Bursa'nın İnegöl ilçesinin konser veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, hayranlarını coşturdu.

İnegöl’de Demet Akalın rüzgarı

Bursa'nın İnegöl ilçesinin konser veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, hayranlarını coşturdu.

Oba Kır Bahçesi & Kapalı Düğün Salonu'nun açılışı ünlü şarkıcı Demet Akalanı'ın verdiği konserle yapıldı. Kaymakam Ali Akça ile Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş'ın da eşleri ile birlikte katıldığı açılış Demet Akalın konseriyle renklendi. Açılışta sahne alan pop müzik sanatçısı Demet Akalın, birbirinden güzel ve hit parçalarını İnegöllüler için seslendirdi. Dansçılarıyla güzel bir kareografi oluşturan sanatçı, Şarkı aralarında İnegöllülerle bol bol selfie (özçekim) yaptı. Bir saat boyunca sahnede kalan Akalın, İnegöllülere unutulmaz bir gece yaşattı.

Alanyurt yolu üzerinde faaliyet gösteren Oba Kır Bahçesi & Kapalı Düğün Salonu, Ayhan Çamlıdağ, Muhsin Kılıçoğlu ve Cüneyt Turan ortaklığında kuruldu.

Osmanlı otağı şeklinde dizayn edilen Oba Kır Bahçesi & Kapalı Düğün Salonunun açılışında konuşan işyeri sahiplerinden Ayhan Çamlıdağ, İnegöl'e farklı bir hava katmak amacıyla farklı bir eğlence merkezi yaptıklarını belirterek, "Eğlencelere, düğünlere, kına geceleri, toplantılar ve kongrelere ev sahipliği yapacağımız bir merkez oldu. Merkezimizin açılışını da ünlü sanatçı Demet Akalan ile yapmak istedik. Açılışımıza yoğun ilgi gösteren İnegöllülere, İnegöl protokolüne teşekkür ederim" dedi.

İnegöl’de Demet Akalın rüzgarı

İnegöl’de Demet Akalın rüzgarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber