Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 07 Ekim 2016 - 10:48 Yorum: 0

İnegöl’de şüpheli paket paniği

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Sarraflar Çarşısı karşısındaki bir işyerinin önüne bırakılan şüpheli paket, heyecanlı dakikaların yaşanmasına sebep...

İnegöl’de şüpheli paket paniği

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Sarraflar Çarşısı karşısındaki bir işyerinin önüne bırakılan şüpheli paket, heyecanlı dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Geniş güvenlik tedbirleri altında açılan paketin içinden taş çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Sarraflar Çarşısı karşısındaki dükkanın önünde paket gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Belirtilen adrese gelen ekipler, paketin bulunduğu alanda geniş güvenlik tedbiri aldı. Çevredeki işyerlerinde araştırma yapan emniyet ekipleri, esnaflar tarafından dükkanların önündeki mankenlerin düşmemesi için konulan bir paket olduğunu öğrendi. Ekipler tarafından dikkatli bir şekilde açılan paketin içinden taş çıkmasıyla herkes derin bir nefes aldı.

İnegöl’de şüpheli paket paniği

İnegöl’de şüpheli paket paniği

İnegöl’de şüpheli paket paniği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber