Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı17:51 Van İnşaat Yapı Dekorasyon ve Emlak Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı17:51 Antalya’da banka çalışanının zimmetine 205 milyon TL geçirme olayına 8 tutu...17:50 Pamuk Geçidi şehidi 4 astsubay anıldı17:49 Samsun’da fırtına hayatı olumsuz etkiledi17:42 Başkan Büyükkılıç’tan çiftçiye 18 milyon TL’lik 300 ton nohut tohumu desteğ...17:41 Türkiye Maden Suyu Üreticileri Derneği’nden (MASUDER) maden suyu açıklaması17:39 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası17:37 ASO’da TOBB Şikago Ticaret Merkezi Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirild...17:36 Vali Çiçek’den Develi’ye ziyaret17:35 Eskişehir’de yaban hayvanlarına havadan kuduz aşılaması yapıldı
Türkiye 13 Aralık 2017 - 13:18 Yorum: 0

İnegöl’de toplu ulaşımda kalite artıyor

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, toplu taşıma araçlarının şoförleri ile bir araya geldi.

İnegöl’de toplu ulaşımda kalite artıyor

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, toplu taşıma araçlarının şoförleri ile bir araya geldi.

2 farklı grup halinde Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda halk otobüslerindeki değişim, hizmet kalitesinin arttırılması ve hem şoförlerin hem de yolcuların yaşadığı sıkıntılar hakkında istişareler yapıldı. Belediye Başkanı Alper Taban'ın yanı sıra Zabıta Müdürü Osman Kalkan ile İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram'ın da katıldığı toplantılarda, halk otobüslerinin kameralarına takılan bazı olumsuz davranışların yer aldığı görüntüler şoförlere izlettirildi.

Taban, ulaşımın İnegöl Belediyesi adına önemli bir konu olduğunu ifade ederek, "Vatandaşların birinci meselesi trafik ve ulaşım. Vatandaş, halk otobüsleriyle, şoförlerle, güzergahlarla ilgili sıkıntıları da iletiyor. Bizler de zaman zaman İNULAŞ şirket yöneticilerimizle bir araya gelip istişareler yapıyoruz. Maksadımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. En verimli şekilde çalışmak durumundayız. Toplu ulaşımla ilgili de emanet sizde. Biz bir aileyiz. İNULAŞ başka bir şirket olabilir ama bizim açımızdan da toplu ulaşımı sevk ve idare eden kadro sizler olduğunuz için biz sizi ailemizden biri olarak görüyoruz" diye konuştu.

Taban, "Bir otobüs günlük ortalama 400 kişi taşıyor. 400 kişiyle muhatap oluyoruz. Her birinin ayrı ayrı huyu suyu var. Burada vatandaşla münakaşaya girsen, tartışsan ne değişiyor? Hiçbir şey değişmiyor. Mesele daha çok büyüyor. Şu çatışma durumundan bir sıyrılmamız lazım. Şimdi 110 tane yeni araç geldi. Ama amaç hizmet kalitesini yükseltmek olmalı. Çok güzel araçlar getirmişsin, içindeki hizmet aynı hizmet. Bunun bize faydası yok. Çatışmak bence zora talip olmaktır. Bir vatandaşımız yazmış, hayatımda gördüğüm en beyefendi şoför bu arkadaşımız demiş. Bunlar da var. Hakkı da yerine teslim edeceğiz. Ancak biz bunların sayısını arttırmalıyız. Bu sizleri de mutlu edecektir. Sen de işinden evine döndüğünde huzurlu, mutlu olmalısın" dedi.

Alper Taban'ın konuşmasının ardından şoförler de yaşadıkları meseleleri dile getirdi. Eksikler ve yapılması gerekenlerle ilgili notların alındığı toplantıların ardından toplu ulaşım alanında daha kaliteli bir hizmet hedefleniyor.

İnegöl’de toplu ulaşımda kalite artıyor

İnegöl’de toplu ulaşımda kalite artıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber