Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 08 Eylül 2016 - 10:08 Yorum: 0

İnegöllü uzman çavuş şehit oldu

Hakkari Çukurca'da 3 Eylül'deki operasyonda güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan İnegöllü Uzman Çavuş...

İnegöllü uzman çavuş şehit oldu

Hakkari Çukurca'da 3 Eylül'deki operasyonda güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan İnegöllü Uzman Çavuş tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu.

Teröristlerin açtığı ilk ateşle 3 asker şehit olurken, çatışmada yaralanan ve aralarında İnegöllü askerin de olduğu 20 asker helikopterle Fatih Kışlası'na, oradan da Hakkari Devlet hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan İnegöllü Uzman Çavuş Yavuz Mete'nin de aralarında bulunduğu 3 ağır yaralı, hava yoluyla Ankara GATA'ya sevk edildi.

Samsun doğumlu olan ve İnegöl'de ikamet eden 26 yaşındaki Mete, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehidin cenazesi yarın Cuma namazını müteakip Mesudiye Mahallesi camiinde kalınacak namazın ardından şehitlikte toprağa verilecek.

İnegöllü uzman çavuş şehit oldu

İnegöllü uzman çavuş şehit oldu

İnegöllü uzman çavuş şehit oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber