Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 27 Ekim 2016 - 18:08 Yorum: 0

İnegölspor, Fenerbahçe’yi istiyor

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Sarıyer'ı 3-2 yenerek adını gruplara yazdıran İnegölspor'da Teknik Direktör Osman Özdemir, Fenerbahçe'yi İnegöl'de...

İnegölspor, Fenerbahçe’yi istiyor

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Sarıyer'ı 3-2 yenerek adını gruplara yazdıran İnegölspor'da Teknik Direktör Osman Özdemir, Fenerbahçe'yi İnegöl'de görmek ve onlarla oynamak istediklerini söyledi.

Bursa ekibi İnegölspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turu mücadelesinde Sarıyer'i 3-2 mağlup ederek gruplara kaldı. Teknik Direktör Osman Özdemir, Sarıyer maçı ile pazar günü deplasmanda karşılaşacakları Karşıyaka maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özdemir, "Kupada galibiyet güzel oldu ama biraz sancılı oldu. Neticede sonuç her zaman önemli. İnegölspor olarak, kulüp olarak, takım olarak, oyuncu grubu olarak Ziraat Türkiye Kupası'nın içinde olmak bizim için büyük bir avantajdı aslında. Hem kulübe maddi katkı yönünden hem de kulübün oyuncularının prestiji açısından hepimiz için olumlu oldu. Ama tabi şu var, bundan sonraki yoğunluk biraz fazla olacak. Bizim gibi alt liglerde oynayan kulüplerde kadro derinliğinde maalesef sıkıntılar var. Zaten finale kadar giden süreçte kırılmaların en büyük sebebi kulüplerdeki ya da takımlardaki oyuncu kadro kapasitesi" dedi.

"En iyi şekilde İnegölspor'u temsil edeceğiz"

Süper Lig takımlarının kupada her zaman avantajlı olduğunu ifade eden Özdemir, "Çünkü sezon başında bu süreci yada bu yarışı göz önünde bulundurarak kadrolarını geniş tutuyorlar. Maalesef bizim alt liglerde böyle bir şey yapma şansımız yok ama ne olursa olsun önemli olan bu kupanın içinde olabilmekti ve olduk. Bundan sonrada en iyi şekilde İnegölspor'u temsil edeceğiz. Bu kadro derinliği derken tabi ki bir avantajı var. Lig devam ederken çok isteyipte oynatamadığımız oyuncuları, bu turnuvanın içinde oynatma şansına sahip olacağız. Birde kış sezonuna giriyoruz, Allah korusun sakatlıkları, şunları, bunları göz önüne alarak U19 takımından yardım alabiliriz. Yani biraz böyle düşünüyorum. İnşallah o süreci öyle atlatırız ama kupada madem girdik, en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Bu kupanın cazibesi de Süper Lig takımlarının da artık bu turnuvanın içinde olacakları. Örneğin bir Fenerbahçe takımını İnegöl'de görmek ve seyretmek ve onlarla oynamak isteriz açıkçası. Gönlümden geçen bu ama kura neticesinde belli olacak. İnşallah iyi, büyük takımlardan birini kura çekeriz" diye konuştu.

"Ligde iddialıyız"

Ligde hafta sonu karşılaşacakları Karşıyaka maçını da değerlendiren Özdemir, "Hafta sonu Karşıyaka maçı var. Ligin başından beri Karşıyaka'nın göstermiş olduğu bir performans var. Gerçekten içeride de dışarıda da iyi neticeler alıyorlar ama biz de İnegölspor olarak farklı bir tablo çizmiyoruz. Zaman zaman şanssız sonuçlar almamıza rağmen bu ligde iddialıyız. Bu maçada bu düşüncelerle gidiyoruz. İddiamızı devam ettirmek için yada yukarıdaki gruba asılı kalabilmek için oradan iyi bir neticeyle dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber