Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Eylül 2016 - 12:03 Yorum: 0

İnegölspor Teknik Direktörü Özdemir:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta cumartesi günü Bugsaşspor'u konuk edecek olan İnegölspor'da hazırlıklar devam ederken, Teknik Direktör Osman Özdemir,...

İnegölspor Teknik Direktörü Özdemir:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta cumartesi günü Bugsaşspor'u konuk edecek olan İnegölspor'da hazırlıklar devam ederken, Teknik Direktör Osman Özdemir, taraftarları önündeki ilk maçta iyi bir futbol ortaya koyarak galip gelmek istediklerini söyledi.

Sezon defterini 1-1'lik Menemen Belediyesi deplasman maçı ile açan bordo beyazlılar, taraftarı önündeki ilk randevuda sezona Karşıyaka mağlubiyeti ile başlayan Bugsaşspor'u ağırlayacak. Teknik Direktör Osman Özdemir, cumartesi günü İnegöl Stadı'nda oynanacak maça ilişkin açıklamalarda bulundu. Kulüp tesislerindeki idman öncesi açıklama yapan Osman Özdemir, "Lig geçen hafta itibariyle başladı. İlk maçımızı deplasmanda Menemen gibi güçlü bir takımla oynadık. Alınan sonuç bizi memnun etti. Bu haftalara için sıralama turları diyelim. Bu 3-4 hafta gerçekten bir takım sürprizlere açık bir lig olabilir bu 2. Lig. Bu hafta Bugsaş takımı ile oynayacağız. Hazırlık döneminde çok iyi sonuçlar alan bir ekip. Fakat lige de kötü bir başlangıç yaptılar. Ama kötü başlangıç yapmaları bizim bu maça aynı şekilde gelmemeleri anlamını taşımıyor. Daha konsantre olup, daha zorlu bir maça geleceklerini biliyorlar. Onun için bizim işimizde kolay değil. Özellikle içeride oynadığımız maçların baskısı, heyecanı, stresi kolay olmayacak diye düşünüyorum. Zaten ligde oynadığımız hiçbir maç bizim için kolay olmayacak. Çünkü kendimize bir hedef koyduk. Bu hedefin peşinden koşuyoruz. Bunu gerçekleştirmek içinde hafta başından beri çalışıyoruz. 1-2 sakatlık ve hastalık bizi üzüyor. Ömürcan sakat, Mahmut ufak bir operasyon geçirdi. Hasan ise grip. Ömürcan zor ama, diğer arkadaşlar inşallah maç gününe kadar hazır olurlar" dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Özdemir:

İnegölspor Teknik Direktörü Özdemir:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber