Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 08 Aralık 2016 - 16:33 Yorum: 0

İnegölspor’da hedef play-off

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan İnegölspor'da maçın hazırlıkları devam...

İnegölspor’da hedef play-off

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan İnegölspor'da maçın hazırlıkları devam ediyor.

İnegölspor, Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde Teknik Direktör İsmail Güldüren'in nezaretinde yaptığı idmanla sürdürdü. İdmanın ardından açıklama yapan Güldüren, "İnegölspor olarak hep aynı şeyleri söylüyoruz. Hedefimiz var ama şampiyonluk hedefimizden çok uzaklaştık. Şimdi hedefimiz Play-Off oynamak. Deplasmanda oynayacağımız Etimesgut ile içeride oynayacağımız 1461 Trabzon maçlarını kazanmak istiyoruz. Üç haftadır ben geldiğimden beri bizim adımıza baktığınızda İnegölspor'un oyunsal olarak bir çıkışı var. Bunu skora yansıtamıyoruz. İnşallah oyunsal olarak aynı oyunu devam ettiririz. Geri kalan iki maçta da oyunsal oynarken de skorları elde ederiz. Kalan iki maçı da kazanmak istiyoruz. Kazanacak güçteyiz. Kalan bu iki maçı İnegölspor olarak kazandığımızda ikinci yarı kendi adına olan play-off umutlarını yeşertmiş olacak. İnegölspor'un devre arası yapacağı transferlerle sanırım play-off'un en etkili takımlarından biri olacaktır" dedi.

İnegölspor’da hedef play-off

İnegölspor’da hedef play-off

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber