Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Şubat 2022 - 12:53 Yorum: 0

İnek çalan kocası için polise kayıp ilanı vermiş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi gecesi meydana gelen ve şüphelilerden 2'sinin yakalandığı inek hırsızlığıyla ilgili üçüncü...

İnek çalan kocası için polise kayıp ilanı vermiş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçtiğimiz Cumartesi gecesi meydana gelen ve şüphelilerden 2'sinin yakalandığı inek hırsızlığıyla ilgili üçüncü şüpheli de Isparta'da yakalandı. Şüpheli E.A.'nın, suç ortakları yakalandıktan sonra eşini telefonla arayarak "Hakkını helal et" dediği, eşinin de polise kocası hakkında kayıp başvurusu yaptığı belirlendi.

Cumartesi gecesi Sarılar Mahallesinde Adbil Keçer'e ait 2 ineğin çalınarak Aksu'da satılması olayıyla ilgili firari şüpheli E.A. Isparta'da jandarma tarafından yakalandı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarmanın Dedektifleri JASAT ekibi tarafından Isparta'dan Manavgat'a getirilen E.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

Karısı kayıp başvurusunda bulundu

E.A.'nın hırsızlık olayının yaşandığı ahırın yanında yangında yanan ağaçların kesim işinde çalışırken hırsızlık olayını planladığı anlaşıldı. Isparta'dan çağırdığı arkadaşlarıyla olayı gerçekleştirdiği bildirilen E.A.'nın diğer şüphelilerin yakalanarak tutuklanmasının ardından karısını telefonla arayarak "hakkını helal et. Bir daha görüşemeyiz" dediği, karısının da bu telefonun ardından Isparta'da polise giderek kocası hakkında kayıp başvurusunda bulunduğu belirlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber