Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Temmuz 2014 - 22:03 Yorum: 0

İnfaz koruma memurundan sürpriz evlenme teklifi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde infaz koruma memuru Hüseyin Kurnaz, mesai arkadaşlarıyla yaptığı organizasyonla kız arkadaşına sürpriz evlenme teklifinde bulundu

İnfaz koruma memurundan sürpriz evlenme teklifi

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 28 yaşındaki infaz koruma memuru Hüseyin Kurnaz, mesai arkadaşlarıyla yaptığı organizasyonla kız arkadaşına sürpriz bir şekilde evlenme teklif etti.

Bandırma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda görevli infaz koruma memuru Kurnaz, kız arkadaşı Seçil Üzel'e (26) evlenme teklifinde bulunmak için mesai arkadaşlarıyla plan yaptı. 

Bu plan doğrultusunda, Cumhuriyet Meydanı'na gelen çift, burada Kurnaz'ın Bandırma M, T-1, T-2 ve Açık Ceza İnfaz kurumlarında görevli yaklaşık 50 arkadaşı tarafından alkışlar eşliğinde, "Benimle evlenir misin?" yazılı pankartlarla karşılandı.

Mesai arkadaşlarının kalp şeklinde oluşturduğu kalabalığın içine Seçil Üzel ile giren Hüseyin Kurnaz, daha sonra kız arkadaşının önünde diz çökerek evlenme teklifinde bulundu. 

Üzel, Kurnaz'ın bu teklifine üç kez "evet" yanıtı verdi. Kurnaz'ın arkadaşları, Üzel'in "evet" yanıtını alkışlar ve konfetilerle kutladı. 

İnfaz koruma memuru Hüseyin Kurnaz'ın evlenme teklifi, çevredeki vatandaşların ilgisini çekti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber