Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Eğitim 07 Ekim 2020 - 16:48 Yorum: 0

İngilizce Yeterlilik Sınavı yapıldı

Amasya Üniversitesi Yeşilırmak Yerleşkesi'ndeki Yabancı Diller Yüksekokulu'nda 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Yeterlik Sınavı, yüz yüze...

İngilizce Yeterlilik Sınavı yapıldı

Amasya Üniversitesi Yeşilırmak Yerleşkesi'ndeki Yabancı Diller Yüksekokulu'nda 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Yeterlik Sınavı, yüz yüze yapıldı.

Sınavda kullanılan derslikler Rektörlüğün desteği ile dezenfekte edildi. Ayrıca öğrenciler sınav salonlarına alınmadan HES kodu sorgulaması, maske, ateş ölçümü gibi hijyen koşulları gözetilmiş ve sosyal mesafe kuralı dikkate alınarak dersliklere yerleştirildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, "Uzun ve yorucu bir çalışmanın ardından üniversite sınavını geçerek üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü ile Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olmaya hak kazanan öğrencilerimizi kutluyorum. Amasya Üniversitesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İngilizce Yeterlik Sınavı, öğrencilerimizin eğitim dili olduğu bölümlerinde ihtiyaç duyacakları İngilizce yeterliliklerini değerlendirmeyi amaçlamaktadır. Sınava girmeyen ya da geçer not alamayan öğrenciler, zorunlu olarak bir sene İngilizce Hazırlık Eğitimini almak zorundadırlar. Sınavlar yazılı ve mülakat şeklinde gerçekleştirilmiş olup, yüz yüze yapılan sınava 124 kayıtlı öğrenciden 95'i katılmıştır. Sınavın uygulanmasında 20 akademik ve 5 idari personel görev almıştır. Sınava katılan öğrencilerimize eğitim yaşamlarında başarılar dileyerek, sınavın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Sınavların başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade eden Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Birkan Kargı ise, desteklerinden dolayı Amasya Üniversitesi Rektörlüğü'ne, sınavlarda emeği geçen tüm akademik ve idari personele ayrı ayrı teşekkür etti.

İngilizce Yeterlilik Sınavı yapıldı

İngilizce Yeterlilik Sınavı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber