Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ocak 2019 - 14:23 Yorum: 0

İngilizcemi Nasıl Geliştiririm? İngilizce’yi Hangi Kurumdan Öğrenmeliyiz?

Dünya çapında en çok konuşulan ve ortak dil olarak kabül edilen neredeyse tüm ülkedeki vatandaşların hayatlarının bir parçası olan İngilizce kişisel gelişim, eğitim ve iş hayatı için kesinlikle temel seviyede veya orta düzeyde bile olsa öğrenmemiz gereken

İngilizcemi Nasıl Geliştiririm? İngilizce’yi Hangi Kurumdan Öğrenmeliyiz?

Dünya çapında en çok konuşulan ve ortak dil olarak kabül edilen neredeyse tüm ülkedeki vatandaşların hayatlarının bir parçası olan İngilizce kişisel gelişim, eğitim ve iş hayatı için kesinlikle temel seviyede veya orta düzeyde bile olsa öğrenmemiz gereken bir dildir. Kariyerinizi geliştirmek, sosyal hayatınızı daha kültürlü kılmak ve İngilizce kaynaklar ile kişisel gelişiminizi üst seviyeye taşıyabileceğinizi de unutmamalısınız.

Ülkemizde eğitim standartları gereği iyi bir İngilizce eğitimi alabilmek, ulusal veya uluslararası İngilizce sınavlarında başarılı bir derecede elde edebilmek için bir dil okulu keşfederek eğitim almanız kaçınılmazdır.

İngilizce Nasıl Öğrenilir?

İngilizce öğrenmek için çaba sarf etmeniz gerekir. Dil eğitmi için tercih edeceğiniz dil okulları ezber tekniğinin dışına çıkarak kalıcı öğrenme sağlayan bir okul olmalıdır. Sosyal hayata uyum sağlamak, iş yaşantınızda kariyer basamaklarını hızla tırmanmak için doğru zamanda doğru teknikler ile öğrenme yapan ve her daim öğrenciye sınırsız imkan sunan bir dil okuludur. Alışılmış kelime ezberlemenin dışında akla yerleştirerek öğrenme daha kalıcı bir öğrenme olacaktır. İngilizce öğrenmek istiyorsanız sadece gramer bilgisi yeterli olmamaktadır. Aynı zamanda konuşma, dinleme ve yazma etkinliklerinin bir arada yapılması gerekir. İngilizce öğrenmenin en pratik ve kolay yolu bol bol alıştırma yapmaktır. Akademik Batı Dilleri Bursada İngilizce kursu araştırması yapan birçok kursiyer adayının en çok tercih ettiği dil okulları arasında yer almakta. Yabancı eğitmenler ile İngilizce öğrenme fırsatı yakalayabilir ve bol bol pratik yapabileceğinizi unutmamalısınız.

 

Uzaktan İngilizce Eğitim Nasıl Olur?

İngilizce öğrenmek için kursa gidecek zamanınız yoksa uzaktan eğitim veren dil okullarını tercih etmek sizin için faydalı bir seçim olacaktır. Uzaktan eğitim paket programlar şeklinde ilerler. Seviyenize uygun paket programı alarak ve sınırsız konuşma ve dinleme hakkına sahip olursunuz. Dil okulumuzun uzaktan eğitim paketlerinde seviye seviye oluşturulan programlar mevcuttur. Aynı zamanda siteye girerek yabancı arkadaş edinebilir ve bol bol sohbet edebilirsiniz.

İngilizce kursu Bursa, Denizli, Manisa ve İzmir illerinde örgün olarak Akademik Batı Dilleri kampüslerinde alabilirsiniz ancak diğer illerde yaşayan ancak Akademik Batı Dilleri’nin kaliteli ve zengin ders içeriğine sahip olmak isteyenler ise de İngilizce UZEM aracılığıyla eğitim alabilirler.

Haftanın belli saatlerinde yapılan canlı derslere katılabilir ve İngilizcenizi geliştirebilirsiniz. Ara ara yapılan deneme sınavları ile ilerleme olup olmadığı kontrol edilir ve öğrencinin takıldığı her konu üzerinde çalışma yapılır.

İngilizce ile Arkadaş Çevrenizi Genişletebilirsiniz

İngilizce öğrenmek sadece iş için gerekli değildir. Dünyanın her tarafından kültürleri tanımak ve arkadaş edinmek için gerekli bir dildir. Dil okulumuz İngilizceyi sosyal ortamlarda sizlere kazanımlar şeklinde öğretir. İngilizce sürekli pratik yapılarak kalıcı olması sağlanan bir dildir. O yüzden yabancı bir arkadaş ile konuşma, yabancı film izleme, hikaye okuma gibi etkinlikler ile dilinizi ilerletmeniz mümkündür.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber