Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Eylül 2016 - 12:08 Yorum: 0

İngiltere Ankara’da kapattı, İstanbul’da açık

Almanya'nın ardından İngiltere de Ankara'daki temsilciliğini güvenlik gerekçesiyle bugün kapalı tutarken, İngiltere'nin İstanbul Başkonsolosluğu'nun...

İngiltere Ankara’da kapattı, İstanbul’da açık

Almanya'nın ardından İngiltere de Ankara'daki temsilciliğini güvenlik gerekçesiyle bugün kapalı tutarken, İngiltere'nin İstanbul Başkonsolosluğu'nun ise hizmet vermeyi sürdürdüğü öğrenildi. Konsolosluk önünde güvenlik tedbirleri dikkat çekti.

Almanya ile İngiltere'nin Kurban Bayramı dolayısı ile başkentteki diplomatik temsilcilikleri "güvenlik gerekçesiyle" bugün de kapanırken, İngiltere'nin Beyoğlu'ndaki İstanbul Başkonsolosluğu'nun ise hizmet vermeyi sürdürdüğü kaydedildi. Alman konsolosluğu binasında güvenlik tedbiri normal seyrinde gözükürken, İngiltere Konsolosluğu önünde polis ekiplerine bağlı zırhlı ekip otoları ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı'nın (TOMA) hazır tutulması dikkat çekti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber