Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Nisan 2021 - 23:03 Yorum: 0

İngiltere ve Danimarka’dan Türkiye’ye uçuşlar yeniden başlıyor

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, yetkili otoritelerce alınan karar doğrultusunda İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşların yeniden...

İngiltere ve Danimarka’dan Türkiye’ye uçuşlar yeniden başlıyor

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, yetkili otoritelerce alınan karar doğrultusunda İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşların yeniden başlatılacağını duyurdu.

Korona virüs pandemisi nedeniyle İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşlar bir süredir gerçekleştirilmiyordu. Konuya ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, otoritelerce alınan kararla birlikte belirtilen ülkelerden Türkiye'ye uçuşların yeniden başlayacağını açıkladı.

"İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşlar açılıyor"

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye uçuşlar açılıyor. Otoritelerimizce alınan karara istinaden son 72 saatte yapılan PCR testi negatif olmak kaydı ile İngiltere ve Danimarka'dan Türkiye'ye yolcu gelişine müsaade edilecektir. Lütfen seferlerimizi takip ediniz" ifadelerine yer verdi.

Hindistan'dan gelecek yolculara karantina uygulaması

Öte yandan korona virüs tedbirleri kapsamında 22 Nisan'dan itibaren Hindistan'dan Türkiye'ye gelecek yolcular için de negatif PCR testinin yanı sıra, valiliklerin belirlediği yerlerde 14 gün süreyle karantina uygulanması kararının alındığı öğrenildi. Tedbir, son 10 gün içerisinde Hindistan'a bulunmuş tüm yolcular için uygulanacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber