Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Ağustos 2017 - 11:13 Yorum: 0

İngiltere’de Gaziantep Kolej Vakfı rüzgarı

İngiltere'de düzenlenen yaz kampına katılan GKV Özel liseleri öğrencileri, başarıyla tamamladıkları kampın ardından Gaziantep'e geri döndü.

İngiltere’de Gaziantep Kolej Vakfı rüzgarı

İngiltere'de düzenlenen yaz kampına katılan GKV Özel liseleri öğrencileri, başarıyla tamamladıkları kampın ardından Gaziantep'e geri döndü.

TEOG ve LYS şampiyonu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri yaz tatilini de gerek yurt içi gerekse yurt dışında düzenlenen eğitim kamplarında eğitim alarak sürdürdü. Yurt dışı eğitim kampları arasında İngiltere'de düzenlenen kampa takılan GKV Özel Liseleri öğrencileri, kampı başarıyla tamamlayarak Türkiye'ye döndü. Yabancı dil eğitiminin GKV Özel Okulları için büyük önem taşıdığını ve dil eğitimi için eğitim öğretim yılı süresince çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ifade eden GKV Özel Liseleri Müdürü İsmet Tiryaki yaz tatilinin de değerlendirdi. Öğrencilerin yurt dışında dil eğitimi almalarının önemini anlatan Tiryaki, "Bu yıl yaz tatili süresince öğrencilerimiz dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen yaz kamplarına katılmış. Bunlardan İngiltere'de düzenlenen yaz kampına katılan öğrencilerimiz eğitim süreçlerini başarıyla tamamlayarak yurda dönmüşlerdir. İngilizce Öğretmenimiz Hakan Anlıaçık rehberliğinde İngiltere Yaz okuluna katılan İbrahim Terlemez, Ali Tuna Küçükparmak, Sena Nil Eltemur, Öykünaz Büyükçelik, Süha Orhan, Emre Hasgül, Erdoğan Aslan, Selçuk Alp Dai, Özgür Nesanır ve Ünal Ercan terlemez dil eğitimlerinin yanı sıra katıldıkları bir çok programda gerek ülkemizin gerekse Gaziantep'in tanıtımında önemli roller üstlenmişlerdir. İngiltere'nin Chester şehrinde bulunan Chester Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirilen yaz okulunda öğrencilerimiz hafta içi yarım gün İngilizce eğitim alarak İngilizce bilgilerini geliştirme ve konuşma pratiği yapma fırsatı bulmuşlardır. Öğleden sonraları ve akşamları ise diğer ülkelerden gelerek yaz okuluna katılan öğrenciler ile birlikte spor aktivitelerine ve karşılıklı kültürel alışverişlerinde bulundukları aktiviteler gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimiz İngiltere de bulundukları süre içerisinde Liverpool, Manchester, Birmingham, Londra, Langollen gibi şehirleri de ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlardır. Başarıyla tamamlanan yurt dışı eğitim programının ardından yurda dönen öğrencilerimiz edindikleri kazanımları 2017-2018 eğitim öğretim yılı başlarında diğer arkadaşlarına çeşitli etkinlikler ve sunumlarla anlatacaklardır. Öğrencilerimizin yurt dışı programlarının organizasyonunda destek veren gerek velilerimize ve öğretmenlerimize gerekse GEO Global Eğitim Organizasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Canan Severoğlu ve ekibine de ayrıca teşekkür ederiz. Önümüzdeki dönemler de de gerek yurt içi gerekse yurt dışı eğitim programlarımız devam edecektir" diye konuştu.

İngiltere’de Gaziantep Kolej Vakfı rüzgarı

İngiltere’de Gaziantep Kolej Vakfı rüzgarı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber