Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır
Sami Er
Eğitim 21 Mart 2018 - 18:28 Yorum: 0

İnkur İlkokulu kütüphanesine kavuştu

Ordu'nun Ünye ilçesi İnkur Mahallesi'nde bulunan İnkur İlkokulu öğrencileri yıllardır beklediği kütüphaneye kavuştu.

İnkur İlkokulu kütüphanesine kavuştu

Ordu'nun Ünye ilçesi İnkur Mahallesi'nde bulunan İnkur İlkokulu öğrencileri yıllardır beklediği kütüphaneye kavuştu.

Ünye Yardım Severler Derneği destekleri ile gerçekleştirilen açılışını Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptı. İnkur İlkokulu Okul Müdürü İsa Altun, "Kütüphanemiz bir buçuk ay önce Ünye Yardımseverler Derneği aracılığıyla yapılmaya başlandı, bir ay içerisinde ise bütün donanımları tamamlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim "Oku" diye başlar. Hadis-i Şerif'te "İlim Çin'de de olsa alınız" buyruluyor. Ancak istatistikler öyle demiyor. En az okuyan ülkelerden biriyiz. Çocuklarımıza bu alışkanlığı aşılayacağız ki yarının Türkiye'sini inşa eden insanlar çıksın" dedi.

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, "Toplum olarak istediğimiz seviyede olmamamızın nedeni yeterince okumamamız, inandığımız değeri fiiliyatta vermememiz. Bu konuda bizlerin üzerine büyük sorumluluk düşüyor. Ünye bu sorumluluğun farkındaki burada göreve başladığım 14 aydan beri bu tarz açılışlara çok defa katıldım. Bu beni son derece mutlu ediyor. Bunda belediyemizin, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, okullarımızın, okul-aile birliklerimizin, meslek odalarının, sivil toplum örgütlerinin çok ciddi katkıları var" diye konuştu.

Programa ayrıca Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor katıldı.

İnkur İlkokulu kütüphanesine kavuştu

İnkur İlkokulu kütüphanesine kavuştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber