Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 18 Aralık 2014 - 13:43 Yorum: 0

İnönü Üniversitesi “Diploma Eki Etiketi” almaya hak kazandı.

İnönü Üniversitesi, uluslararası akademik ve mesleki tanınırlığı sağlayan “Diploma Eki Etiketi” almaya hak kazandı.

İnönü Üniversitesi “Diploma Eki Etiketi” almaya hak kazandı.

MALATYA - İnönü Üniversitesi, uluslararası akademik ve mesleki tanınırlığı sağlayan “Diploma Eki Etiketi” almaya hak kazandı.

Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi, yükseköğretim kurumlarının 2013 başvurularının değerlendirilmesini tamamladı ve 36 üniversiteye Diploma Eki Etiketi verdi.

Diploma Eki Etiketi almaya hak kazanan yükseköğretim kurumlarının belgeleri, Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen bir törenle üniversite rektörlerine takdim edildi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın da katıldığı Diploma Eki Etiketi Takdim Töreninde, İnönü Üniversitesi, diğer yükseköğretim kurumları ile birlikte Diploma Eki Etiketi Belgesini aldı. Belge, İnönü Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik’e teslim edildi.

Diploma Eki Etiketi, öğrencilerin diplomalarına ek olarak verilen tamamlayıcı bir belge olup, Türkiye’de ve Avrupa’da uluslararası akademik ve mesleki tanınırlığı sağlıyor. İnönü Üniversitesinin Diploma Eki Etiketi alması münasebetiyle bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, “Sağlık başta olmak üzere birçok alanda uluslararası düzeyde başarılara imza atan Üniversitemiz, dün olduğu gibi bugün de ‘Dünya Üniversitesi’ olma vizyonuyla hareket etmektedir. Diploma Eki Etiketi, mezunlarımızın aldığı diplomanın sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da tanınırlığını artıracak ve İnönü Üniversitesinin ‘Dünya Üniversitesi’ olma vizyonuna önemli bir katkı sağlayacaktır.” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber