Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 13:28 Yorum: 0

İnönü Üniversitesi gol yollarındaki sorunu çözmeye çalışıyor

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) çıktığı 4 karşılaşmada da galibiyet yüzü göremeyen İnönü Üniversitesispor, gol yollarındaki...

İnönü Üniversitesi gol yollarındaki sorunu çözmeye çalışıyor

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) çıktığı 4 karşılaşmada da galibiyet yüzü göremeyen İnönü Üniversitesispor, gol yollarındaki sıkıntıyı aşmaya çalışıyor.

Geçen hafta sahasında Elazığ Yolspor ile berabere kalarak, ligdeki 3'üncü beraberliğini alan İnönü Üniversitesispor gol yollarında yaşadığı sorun nedeniyle galibiyet özlemini sürdürüyor.

Transferde büyük bütçeler harcayarak lige giren takımlar karşısında dişe diş bir mücadele ortaya koyup, rakiplerin etkili silahlarını etkisiz bırakmasına rağmen gol yollarında yaşadığı kısırlığa bir türlü çözüm bulamayan üniversite, bunu bu hafta oynayacağı maçta aşmak istiyor.

Murat Kurt'un talebeleri lige Adıyaman 1954 yenilgisiyle başladı. Daha sonra Araban Belediyespor ile 1-1 berabere kalan sarı siyahlılar, 3'üncü hafta müsabakasında ise Yeşilyurt Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Malatya temsilcisi, geçen hafta da sahasında karşılaştığı Elazığ Yolspor ile 1-1'lik sonuçla, sahadan yenişemeden ayrıldı.

-Kahramanmaraş Sakaryaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Ligin 5'inci haftasında deplasmanda Kahramanmaraş Sakaryaspor ile karşılaşacak olan sarı siyahlı takımda bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Üniversitespor'da Araban Belediyespor müsabakasında gördüğü kırmızı karttan dolayı 5 maç ceza alan kaleci Volkan Tuncel dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber