Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Eylül 2016 - 16:33 Yorum: 0

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay:

Malatya Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay:

Malatya Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, burada incelemelerde bulundu.

Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cemal Koyunoğlu ile birlikte Malatya Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ı, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Oğuz Bozkır ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Özcan karşıladı.

Malatya Meslek Yüksekokulu ve buradaki çalışmalar hakkında Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Oğuz Bozkır'dan bilgiler alan Kızılay, her geçen yıl öğrenci sayısı artan Malatya Meslek Yüksekokulunun, tercih edilen önemli bir okul olduğunu belirterek, buradan mezun olan öğrencilerin şehrin, bölgenin ve ülkenin ara eleman ihtiyacını karşılar nitelikte olması gerektiğine vurgu yaptı. Kızılay, sahip olduğu bölüm ve programlar itibariyle, özellikle Malatya'nın kalifiye eleman ihtiyacını önemli oranda karşılayan Meslek Yüksekokulunun daha da ileri seviyelere taşınması için çalışacaklarını ifade etti.

Kızılay daha sonra Malatya Meslek Yüksekokulunun akademik ve idari birimleri ile öğrenci derslikleri ve laboratuvarlarında incelemelerde bulundu.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay:

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber