Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 25 Nisan 2016 - 12:17 Yorum: 0

İnönü Üniversitesi’nde Yeni Hedef 3. Lig

Malatya’nın Bölgesel Amatör Lig’deki yeni takımı İnönü Üniversitesi futbol kulübü, kurulduğu günden ..

İnönü Üniversitesi’nde Yeni Hedef 3. Lig

MALATYA (İHA) Malatya’nın Bölgesel Amatör Lig’deki yeni takımı İnönü Üniversitesi futbol kulübü, kurulduğu günden beri yönetimi, teknik heyeti ve sporcularıyla Malatya futboluna katkı sağlamak için kulüp bünyesinde örnek çalışmalara imza atıyor.
Kulübün misyonunun Malatya futboluna hizmet olduğunu vurgulayan İnönü Üniversitesi Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Zafer Kılınçer, tesisleşme ve kurumsallaşma adına önemli projeleri hayata geçirmeye hazırlandıklarını kaydetti.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj müsabakasında 44 Malatyaspor’u nefes kesen maçta 2-0 yenen İnönü Üniversitesi Futbol Takımı, uzun vadede hedef olarak 3.lige yükselmeyi planlıyor.
Malatya’ya her şeyiyle örnek bir futbol kulübü kazandırma çabasında olduklarını söyleyen Basın Sözcüsü Kılınçer, “Kulübümüzün kuruluş amacı ilimize profesyonel ligde mücadele edecek bir futbol takımı kazandırmaktır. Bu amacımızı gerçekleştirmek için önümüzde bulunan ilk engeli geçtik ve şampiyon olduk. İnşallah aynı başarıyı Bölgesel Amatör Lig’de de tekrarlarız. Kulübümüzde, spor kulüpleri yönetimini bilen, sporda risk yönetimi alanında uzman kişiler ve profesyonel ligde görev yapmış bir teknik heyetin yanı sıra, sporcu sakatlanmalarında uzmanlardan oluşan akademisyenlerle işbirliği yapıyoruz. Başta BESYO öğrencileri olmak üzere üniversitemiz genelinde futbolcu taraması yapılarak seçmeler gerçekleştiriyoruz ve öz kaynak kullanımıyla ortaya bir şeyler çıkarmak istiyoruz. İnönü Üniversitesi bir proje takımıdır. Bu proje, bir kulübün her şeyiyle profesyonelleşmesi ve yönetilmesinin amaçlandığı, bu doğrultuda çaba sarf edilmesinin amaçlandığı içerikte bir projedir" şeklinde konuştu.
“TESİS YÖNÜNDEN ÇOK ZENGİNİZ”
İnönü Üniversitesi Futbol Kulübü’nün tesis noktasında da örnek bir kulüp hüviyetinde olduğunu kaydeden Kılınçer, “Kulübümüzü güçlü kılan yönleri arasında sentetik futbol sahası, kapalı ve açık yüzme havuzu, kapalı ve açık halı sahalar, fitness merkezinin olması gibi güçlü noktalar ön plana çıkmaktadır. Anlaşılacağı üzere tesis yönünden çok zenginiz. Çağdaş yönetim anlayışıyla şehirle bütünleşen kulübümüz, ilimiz amatör kulüplerine tesislerini açarak amatör kulüplere de destek vermektedir” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber