Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 08 Ekim 2020 - 14:43 Yorum: 0

İnönü Üniversitesi’ne akademik elemanlar alınacak

İnönü Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, 19 akademik eleman alınacak olması nedeniyle ilana çıkıldığı belirtilerek, "Üniversitemizin belirtilen...

İnönü Üniversitesi’ne akademik elemanlar alınacak

Malatya İnönü Üniversitesi'ne 19 akademik eleman alınacak.

İnönü Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, 19 akademik eleman alınacak olması nedeniyle ilana çıkıldığı belirtilerek, "Üniversitemizin belirtilen birimlere, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerini sağlanmış olmak koşuluyla öğretim üyeleri alınacaktır. İlanımız Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Kamu Personeli Alım İlanları ve Üniversitemiz web sayfasında ilan süresince yayımlanmaktadır" denildi.

İnönü Üniversitesi'ne alınacak olan 19 akademik eleman için başvuru 21 Ekim'de sona erecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber