Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Ocak 2017 - 17:53 Yorum: 0

İnönü Üniversitesispor lideri eli boş göndermenin planlarını yapıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta ligin ilk yarısında sürpriz sonuçlara imza atan İnönü Üniversitesispor, ikinci yarının ilk haftasında sahasında...

İnönü Üniversitesispor lideri eli boş göndermenin planlarını yapıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup'ta ligin ilk yarısında sürpriz sonuçlara imza atan İnönü Üniversitesispor, ikinci yarının ilk haftasında sahasında karşılaşacağı lider Adıyaman 1954 takımını eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Devre arasını transfer yapmadan geçirmesine rağmen en iyi oyuncularından Enes Filiz'i de satarak güç kaybeden sarı siyahlılar, grubun lideri durumundaki Adıyaman 1954 ile oynayacağı karşılaşmaya galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. İnönü Üniversitesi kampusu içerisinde yer alan sahada çalışan sarı siyahlılarda eksik oyuncu bulunmuyor.

"Bu maçı kazanmamız gerekiyor"

Takımdaki son durumla ilgili İHA'ya açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Zafer Kılınçer, lideri yenip, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi. Takım olarak ikinci yarıya hazır olduklarını ifade eden Kılınçer, "Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta ilk yarı kimsenin beklemediği bir performans ortaya koyduk. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Tabi lig asıl şimdi başlıyor. İkinci yarıda daha iyisini yapmak için elimizden geleni ortaya koyacağız. Bu hafta sahamızda lider Adıyaman ile karşılaşacağız. Tabi zor maç olacağının bilincindeyiz. Ancak biz de kaliteli bir takımız. İkinci yarıya iyi başlamak için bu maçı kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber