Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Yerel 08 Aralık 2016 - 18:53 Yorum: 0

İnönü Üniversitesispor yeni bir galibiyet serisi peşinde

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta yakaladığı galibiyet serisi geçen hafta aldığı yenilgiyle bozulan İnönü Üniversitesispor"da Kahramanmaraş Fidanspor maçı...

İnönü Üniversitesispor yeni bir galibiyet serisi peşinde

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta yakaladığı galibiyet serisi geçen hafta aldığı yenilgiyle bozulan İnönü Üniversitesispor"da Kahramanmaraş Fidanspor maçı hazırlıkları moralsiz bir şekilde sürüyor.

İnönü Üniversitesi Stadında yaptığı çalışmayla Maraş Fidan maçına hazırlanan sarı siyahlılarda orta saha oyuncusu Oğuzhan Gündoğdu kart cezalısı olduğu için, takım kaptanı Cumali Özdal ise sakatlığından dolayı bu haftaki maçta takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Ligin 12.haftasında deplasmanda puan tablosunda 10 puanla 10'uncu sırada bulunan Kahramanmaraş Fidan takımıyla karşılaşacak sarı siyahlılarda tek hedef 3 puan alıp, yeni bir galibiyet serisi yakalamak.

"Bu hafta deplasmanda galip gelip yeni bir seri başlatmak istiyoruz"

Takımın son durumu ve hafta sonu sahalarında oynayacakları Fidanspor müsabakası ile ilgili İHA'ya açıklamalarda bulunan İnönü Üniversitesispor antrenörü Murat Kurt, yakaladıkları seriyi devam ettirmedikleri için üzgün olduklarını ifade etti.

Geçen hafta şansız bir yenilgi aldıklarını vurgulayan Kurt "Geçen hafta öne geçtiğimiz maçta mağlup olduk. Tabi rakibimiz güçlüydü ancak biz de oynanması gerektiği gibi oynadık. Maç en azından berabere bitebilirdi. Ama futbolda olabiliyor bazen böyle maçlar. Ben futbolcularıma her zaman güveniyorum. Bu takım lige başlarken çok fazla kimse şans tanımıyordu. Ancak biz sezona başlarken hedefimiz neyse bugün de aynı hedef doğrultusunda düşünüyoruz. Futbolda her zaman kazanmak yok. Bazen iyi oynayıp yenilebilir, bazen de kötü oynayıp yenebilirsin. Biz geçen hafta sadece şansızdık. Bu hafta deplasmanda galip gelip yeni bir seri başlatmak istiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber