Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Ekim 2016 - 09:48 Yorum: 0

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde inşaatta çalışan bir işçi beton zemine düşerek ağır yaralandı.

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde inşaatta çalışan bir işçi beton zemine düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan işçi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgilere göre olay, Akçadağ ilçesine Bağlı İkinciler Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İnşaatın çatısında çalışan Abuzer Kuş (60) bir anda dengesini kaybederek, yaklaşık 4 metre yükseklikten beton zemine düştü. Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Abuzer Kuş, daha sonra 112 ambulansıyla Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Abuzer Kuş hayatını kaybetti. Kuş'un cenazesi hastanenin morguna kaldırılırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber