Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 17 Ağustos 2016 - 12:38 Yorum: 0

İnşaattan düştü, yardımına Hayat Ağacı Derneği koştu

Sivas'ta inşaat işçisi Ali Torun, çalışırken merdiven boşluğunu fark edemeyip 3 metre yüksekten aşağı düştü.

İnşaattan düştü, yardımına Hayat Ağacı Derneği koştu

Sivas'ta inşaat işçisi Ali Torun, çalışırken merdiven boşluğunu fark edemeyip 3 metre yüksekten aşağı düştü. Meydana gelen olaydan sonra vücudunun çeşitli yerlerine platin takılan 42 yaşındaki Torun, o günden bugüne yatağa mahkum halde yaşıyor. Ali Torun'a Hayat Ağacı Derneği el uzattı.

Torun 20 gün önce meydana gelen olaydan sonra, mağduriyeti sebebiyle Hayat Ağacı Derneği'nden yardım istedi. İnceleme ekipleri, Torun'un evini ziyaret edip olayla ilgili rapor düzenledi. Ali Torun, leğen kemiğine 2 adet platin ve karın kısmına sabitleyici takıldığını belirterek, 18 gündür bakıma muhtaç yaşadığını ifade etti. 3 çocuk babası Ali Torun, kendi ihtiyaçlarını karşılayamadığını belirterek, eşinin yardımı ile tuvalet ihtiyacını karşıladığını ve yardıma muhtaç olduğunu söyledi.

Fadime Torun, inşaattan düştükten sonra yürüyemez hale gelen, bakıma muhtaç eşinin yanından ayrılmadığını ve onun ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığını söyledi. Eşinin, inşaatta çalışırken evinin geçimini sağladığını belirten 3 çocuk annesi Fadime Torun, şuanda tamamen yardıma muhtaç halde olduklarını ifade etti.

Gıda Bankası'ndan gıda alışverişi desteği sağlayan Hayat Ağacı Derneği, aileye tekerlekli sandalye ve hasta bezi ile hayır sahibi bir vatandaşın, bu gibi hastaların iyileşinceye kadar kullanması amacıyla bağışladığı "Otomatik Ortopedik Hasta Yatağı" götürdü. Fadime ve Ali Torun, desteklerinden dolayı Hayat Ağacı Derneği'ne teşekkür etti.

İnşaattan düştü, yardımına Hayat Ağacı Derneği koştu

İnşaattan düştü, yardımına Hayat Ağacı Derneği koştu

İnşaattan düştü, yardımına Hayat Ağacı Derneği koştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber