Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 11 Aralık 2017 - 14:18 Yorum: 0

İnsan haklarına yönelik farkındalık semineri

İzmir'de İnsan Hakları Günü dolayısıyla farkındalık semineri düzenlendi.

İnsan haklarına yönelik farkındalık semineri

İzmir'de İnsan Hakları Günü dolayısıyla farkındalık semineri düzenlendi. Seminerde konuşan Engelli Genç ve Kadınları Destekleme ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yağızcan Yenici, herkesin kanun karşısında eşit olduğunu söyledi.

Engelli Genç ve Kadınları Destekleme ve Eğitim Derneği ve Türkiye Aile Planlaması Vakfı ortaklığıyla İnsan Hakları Günü dolayısıyla farkındalık semineri düzenlendi. Etkinlik kapsamında, tüm katılımcılara, İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi ve Çocuk Hakları Sözleşmesi ve çeşitli hak temelli broşürler hediye edildi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Engelli Genç ve Kadınları Destekleme ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yağızcan Yenici, herkesin kanun karşısında eşit olduğunu ifade ederek, dernek olarak düzenledikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Seminere konuşmacı olarak katılan kamu yönetimi uzmanı Abdülsamet Başkak da engelli bireylerle ilgili ulusal ve uluslararası yasalardan bahsetti. İnsan Hakları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Caner Canlı ise İnsan Hakları Evrensel Bildirgesinde yer alan 30 maddeye deyindi. Seminer, soru-cevap kısmı ile sona erdi.

İnsan haklarına yönelik farkındalık semineri

İnsan haklarına yönelik farkındalık semineri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber