Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Haziran 2016 - 12:08 Yorum: 0

İnsan Kaynakları Yöneticileri Sertifikalarına Kavuşuyor

Maltepe Üniversitesi ve TDC'nin ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu "Değerlendirici Yetiştirme Sertifika Programı" kapsamında Türkiye'nin önde gelen firmalarında...

İnsan Kaynakları Yöneticileri Sertifikalarına Kavuşuyor

Maltepe Üniversitesi ve TDC'nin ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu "Değerlendirici Yetiştirme Sertifika Programı" kapsamında Türkiye'nin önde gelen firmalarında çalışan insan kaynakları yöneticileri "değerlendirici" ünvanını almaya hak kazandı.

İnsan kaynakları alanında, değerlendirme merkezinin her geçen gün güvenirliliği ve önemi artmakta. Firmalar tarafından işe alım, terfi atama ve gelişim merkezi gibi alanlarda değerlendirme merkezini uygulamakta. Bu program, insan kaynakları alanında özellikle işe alım kısmında tecrübeli olan, kişilerin "değerlendirici" olabilmeleri ve kendi firmalarında da uygulayabilmeleri için olanak tanıyan önemli ve bir o kadar da kapsamlı olan bir eğitim programı.

Bu amaca hizmet etmek için yola çıkan, Maltepe Üniversitesi ve TDC'nin ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu " Değerlendirici Yetiştirme Sertifika Programı', 2015-2016 eğitim dönemi boyunca Türkiye'nin önde gelen firmalarında çalışan İnsan Kaynakları yöneticileri "değerlendirici" (assessor) ünvanını almaya hak kazandı.

Training Development Center (TDC), Türkiye'nin birçok firmasına eğitim, koçluk/mentorluk ve değerlendirme merkezi konularında hizmet veren bir firma olarak, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden olan Maltepe Üniversitesiyle beraber, 2015-2016 yılları arasında "Değerlendirici Yetiştirme Sertifika Programı" açarak, Türkiye'de bir ilke imza attı.

15 Temmuz 2016 tarihinde de Maltepe Üniversitesinde gerçekleştirilecek sertifika töreninde, toplam 25 katılımcıya, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar ve Program Yöneticisi ve Eğitmeni Dr. Özlen Çetin tarafından sertifikaları takdim edilecek.

TDC ve Maltepe Üniversitesi, 2016-2017 yılları arasında da "Değerlendirici Yetiştirme Sertifika Programı" açmaya ve yeni değerlendiriciler (assessor) yetiştirmeye devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber