Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Eylül 2016 - 09:33 Yorum: 0

İnsan taciri adliyeye sevk edildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve organizatörlerinin yakalanması kapsamında yürütülen istihbari çalışma...

İnsan taciri adliyeye sevk edildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve organizatörlerinin yakalanması kapsamında yürütülen istihbari çalışma ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde; Bodrum-Turgutreis Mahallesi Kadıkalesi Ormancılar Sitesi Koyu mevkisinde İstanköy adasına yasa dışı geçmeye çalışan 57 Pakistan uyruklu şahıs ile birlikte 1 organizatör yakalandı. Olayla ilgili yabancı uyruklu şahısların kaçırılmasında kullanılacak deniz botuna da el konuldu.

Yasadışı insan kaçakçılığı ile ilgili gözaltına alınan bir şahıs işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilecek. Olay ile ilgili olarak üç kişinin da arandığı açıklandı.

İnsan taciri adliyeye sevk edildi

İnsan taciri adliyeye sevk edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber